HomeZwembadZwemlessenOefenuurtje

Oefenuurtje

Tijdens het zwemles oefenuurtje kunnen de kinderen die bij ons zwemles volgen alle eisen van het leerlingvolgsysteem oefenen. De kinderen dienen hun niveaubandje te dragen.

Dit is het enige toegestane moment dat de zwemleskinderen zonder kurkje het gat kunnen oefenen. Indien je de andere eisen (bv schoolslag, borstcrawl e.d.)  wil oefenen kan dit uiteraard maar is het kurkje ten alle tijden verplicht (totdat het A-diploma is behaald).

Ook loopt er tijdens het oefenmoment een zwemonderwijzer rond om vragen te beantwoorden en mee te kijken voor een eventuele aanwijzing, waardoor uzelf met uw kind kunt verder oefenen. Let op, het is geen zwemles, u dient dan ook samen met uw kind te zwemmen. Wilt u meer individuele aandacht, dan raden wij privézwemles aan.

Wanneer 

Elke woensdag 12:30 – 13:30 uur voor kinderen van badje 1/2/3/4/B/C. In het wedstrijdbad en doelgroepenbad.
Elke zondag 08:00 – 09:00 uur voor kinderen van badje 3/4/B/C. In het wedstrijdbad.

  • Let op: Het is vrije inloop! Dus lukt het u niet om 12:30 uur aanwezig te zijn kunt u altijd later aansluiten.

Spelregels:

  • De kinderen dienen hun niveaubandje te dragen.
  • Het zwemles oefenuurtje is bedoeld om daadwerkelijk te oefenen met de eisen van de verschillende niveaus.
  • U bent altijd samen met uw kind in het water.
  • In het wedstrijdbad is het dragen van een kurkje verplicht (mits hij/zij geen a-diploma heeft of oefent met het gat). In doelgroepenbad is het dragen van een kurkje niet verplicht.
  • Geen broertjes en zusjes

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en zien u graag tijdens de oefenmomenten in ons zwembad. Voor vragen kunt u altijd terecht bij de receptie.