HomeZwembadZwemlessenInschrijven

Inschrijven

Inschrijven zwemles

Bedankt voor uw interesse in onze zwemlessen.

Bij Zwembad de Marke mogen kinderen starten met 4 jaar. Maar wij adviseren ouders om kinderen te laten starten wanneer ze 4,5/5 jaar zijn. Kinderen beginnen ook met school als ze 4 jaar zijn. Wat al een grote verandering is en veel energie kost. We zien dat kinderen die een half jaar tot een jaar wachten makkelijker door de zwemles heen lopen en meer kracht hebben.

Wanneer u onderstaande formulier invult schrijft u uw kind in voor onze zwemlessen. Inschrijvingen van kinderen jonger dan 3 jaar nemen wij niet in behandeling.

Bij ‘Eventuele opmerkingen’ kunt u uw voorkeursdag(en) aangeven.  De reguliere zwemlessen vinden plaats op de maandag-, donderdag-, vrijdagmiddag en zaterdagochtend. Wanneer u wilt inschrijven voor privélessen of de versnelcursus kunt u dit ook aangeven bij ‘Eventuele opmerkingen’. De versnelcursus vindt plaats op dinsdagmiddag. Voor de privélessen kunt u ook een voorkeursdag aangeven. De dagen waarop wij privélessen aanbieden zijn op de dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag.

LET OP: Krijgt u binnen 3 dagen geen bevestigingsmail van de inschrijving? Neem dan telefonisch contact met ons op om te kijken of de inschrijving goed is gegaan.

 

* krijgt u een foutmelding bij het invullen van uw mailadres? Laat dit vakje dan leeg en zet uw mailadres bij eventuele opmerkingen.