Maandag 23 augustus starten de zwemlessen weer.

Na de zomervakantie, vanaf maandag 23 augustus, worden de reguliere zwemlessen weer per 45 minuten aangeboden. De huidige indeling, met verspringen van 15 minuten bij aanvang, blijven wij hanteren.

Hier kunt u de jaarplanning vinden voor seizoen 2021-2022 (met o.a. kijklessen, diplomazwemmen, vakanties, etc.).

Informatie reguliere zwemlessen

Uw zoon of dochter krijgt bij ons les volgens het Zwem-ABC. Het Zwem-ABC bestaat uit drie nationale Zwemdiploma's: A, B en C. Tijdens de zwemlessen leert uw zoon of dochter alle vaardigheden die nodig zijn bij het zwemmen in moderne zwembaden en activiteiten op, in en aan het buitenwater. Hoe meer zwemdiploma's er worden behaald, hoe veiliger uw zoon of dochter is in het water. Na behalen van het zwemdiploma A, B en C krijgt uw zoon of dochter het predicaat Zwemveilig.
Al vanaf de eerste zwemles ligt het accent op veiligheid en zelfredzaamheid in het water onder alle omstandigheden. Zwembad De Marke werkt met het NPZ-NRZ diploma. Voor de landelijke voorwaarden van de diploma's verwijzen wij u graag naar de 
www.allesoverzwemles.nl/zwem-ABC.

De zwemlessen zijn 1 keer per week a 45 minuten. Wij werken voor het A-diploma met 4 niveau groepen: rood, oranje, blauw en brons.
Rood en oranje vinden plaats in ondiep water: 48-80 cm.
Blauw en brons vinden in diep water: 1.20-2.60 meter.  
De lessen voor B en C worden ook in het wedstrijdbad gegeven.

Wij werken met een leerlingvolgsysteem. Hierin noteert de docent de vorderingen van uw kind. Thuis kunt u op dit systeem inloggen en inzien wat de vorderingen zijn.  Bij de overgang naar een volgend niveau zal de docent dit aan u melden. Dan krijgt uw kind ook een andere kleur bandje, passende bij het niveau. Eventueel zal ook de lestijd veranderen. Mochten er motorische en of sociaal-emotionele ontwikkelingen zijn kunt u dat aangeven tijdens het inschrijven van het kind.  

 

Informatie privé zwemles

Als u verzekerd wilt zijn van persoonlijke aandacht, dan zijn de privé zwemlessen zeker iets voor u. Er is weinig afleiding en veel meer gerichte aandacht voor uw kind. Het voordeel van privé lessen is dat u geen rekening hoeft te houden met het niveau en tempo van anderen, uw kind krijgt de tijd die het nodig heeft om zich te ontwikkelen.
Ook via de privé zwemles kunnen wij toewerken naar het zwemdiploma.

Er zijn 2 keuzen voor privé lessen.

  • 1 op 1, de duur van de privéles is 30 minuten.
  • 1 op 4, uw kind wordt gekoppeld met maximaal 4 kinderen in de groep. De duur van de les is 45 minuten.

 Voor meer informatie en/of het inplannen van een privé les kunt u ons bellen of mailen.  

Informatie zwemles plus

Kinderen die te maken hebben met motorische, fysieke of concentratie problemen bieden wij zwemles aan in kleine groepjes met maximaal 4 kinderen. Zodat er persoonlijke aandacht en extra uitleg gegeven kan worden.
Voordat uw kind geplaatst wordt, volgt eerst een intake. De lessen zijn uitermate geschikt voor b.v. kinderen uit het speciaal onderwijs, kinderen met PDD-nos of ADHD. Het tempo in de reguliere zwemlessen is voor hen vaak te hoog en doordat de groepen groter zijn is er minder persoonlijke aandacht voor hen.

Voor meer informatie over de kosten voor de zwemlesplus kunt u contact met ons opnemen.

Informatie volwassenzwemles

Je bent nooit te oud om te leren, dat geldt ook voor zwemmen. Daarom bieden wij zwemles voor volwassenen aan. Je kunt aan de lessen voor volwassenen meedoen als je nooit hebt leren zwemmen, als je weer vertrouwd wilt worden met water of als je beter wilt leren zwemmen.

De kosten bedragen € 46,-  per maand.
1 keer in de week 45 minuten les. 

contact