Doelgroeples

Zwangerschapszwemmen

Dinsdag 19:00-19:30 uur 

Als aanstaande moeder kan je door middel van zwangerschapszwemmen in conditie blijven. Dit is één van de weinige sporten die tijdens de gehele zwangerschap beoefend kan worden. Het zwangerschapszwemmen is een optimale combinatie van inspanning en ontspanning.

Baby, peuter en kleuter zwemmen 

Dinsdag + vrijdag
Baby 09:00-09:30 - Peuter 09:30-10:00 - Kleuter 10:00-10:30 

Elke week weer een speciaal moment voor jou en je kind. Dat is baby-, peuter- en kleuterzwemmen.
Heerlijk spetteren, spelen en zingen met andere kinderen. De temperatuur van ons water is heerlijk warm met een temperatuur van maar liefst 32 graden. 

baby's: 2 maanden tot 12 maanden  
peuter: 1 tot 2 jaar 
kleuter: 2 tot 4 jaar 

Aquarobics

Donderdag + vrijdag  09:00-10:00 uur 
Donderdag 2 februari: laatste les

Aquarobics wordt gegeven borstdiep water. Doordat de oefeningen in het water worden gegeven is het minder belastend voor de gewrichten.  Bij de lessen wordt er altijd gebruik gemaakt van stimulerende muziek. Bovendien wordt er ook gebruikt gemaakt van verschillende materialen. Aquarobics is geschikt voor alle leeftijden. Het doel van de les is het verbeteren van de lichamelijke conditie.

Aquajogging

Vrijdag 10:00-11:00 uur 

Aqua Jogging is een total body workout in diep water. Deze vorm van bewegen wordt gekenmerkt door het gebruik van een wetbelt, die je om je middel draagt. Ook is Aqua jogging goed voor het opbouwen en onderhouden van je conditie, maar ook voor je vetverbranding. Het voordeel van aquajogging is dat gewrichten, banden en spieren niet overbelast raken door contact met een harde ondergrond.

Aquafit

Maandag 10:00-11:00 uur 
Donderdag 09:00-10:00 uur: vanaf donderdag 9 februari 2023

Aquafit is voor iedereen die wil werken aan zijn/haar conditie en de zwemslagen worden verbetert. Door middel van trainingsschema’s kan iedereen op zijn/haar eigen niveau zwemmen. Iedereen krijgt individuele aanwijzingen. Deze lessen worden afgewisseld met lessen in circuitvorm (spierversterkende oefeningen).  

Fifty Fit

Dinsdag      09:00-10:00 uur (wedstrijdbad)
Woensdag  09:00-10:00 uur (beide baden)
Donderdag 09:00-10:00 uur (doelgroepenbad)

Fifty fit is een plezierige vorm van bewegen in het water, speciaal voor ouderen. In een ontspannen sfeer werkt u aan alle spiergroepen. Ook wordt er gewerkt aan de coördinatie en het geheugen. Nadien is er een gezellig moment samen voor een bakje koffie/thee.
Er zijn lessen in het wedstrijdbad (28 graden) en groepen in het doelgroepenbad (32 graden). Onder deskundige leiding worden deze oefeningen aangeboden en zijn er op gericht om de spieren en gewrichten soepel te houden.

contact