Doelgroeples

Zwangerschapszwemmen

Dinsdag 19:00-19:30 uur 

Als aanstaande moeder kan je door middel van zwangerschapszwemmen in conditie blijven. Dit is één van de weinige sporten die tijdens de gehele zwangerschap beoefend kan worden. Het zwangerschapszwemmen is een optimale combinatie van inspanning en ontspanning.

Baby, peuter en kleuter zwemmen 

Dinsdag + vrijdag
Baby 09:00-09:30 - Peuter 09:30-10:00 - Kleuter 10:00-10:30 

Elke week weer een speciaal moment voor jou en je kind. Dat is baby-, peuter- en kleuterzwemmen.
Heerlijk spetteren, spelen en zingen met andere kinderen. De temperatuur van ons water is heerlijk warm met een temperatuur van maar liefst 32 graden. 

baby's: 2 maanden tot 12 maanden  
peuter: 1 tot 2 jaar 
kleuter: 2 tot 4 jaar 

Aquarobic

Donderdag + vrijdag  09:00-10:00 uur

Aquarobic wordt gegeven borstdiep water. Doordat de oefeningen in het water worden gegeven is het minder belastend voor de gewrichten.  Bij de lessen wordt er altijd gebruik gemaakt van stimulerende muziek. Bovendien wordt er ook gebruikt gemaakt van verschillende materialen. Aquarobic is geschikt voor alle leeftijden. Het doel van de les is het verbeteren van de lichamelijke conditie

Aquajogging

Vrijdag 10:00-11:00 uur 

Aqua Jogging is een total body workout in diep water. Deze vorm van bewegen wordt gekenmerkt door het gebruik van een wetbelt, die je om je middel draagt. Ook is Aqua jogging goed voor het opbouwen en onderhouden van je conditie, maar ook voor je vetverbranding. Het voordeel van aquajogging is dat gewrichten, banden en spieren niet overbelast raken door contact met een harde ondergrond.

Aquafit

Maandag 10:00-11:00 uur 

Aquafit is voor iedereen die wil werken aan zijn/haar conditie en de zwemslagen worden verbetert. Door middel van trainingsschema’s kan iedereen op zijn/haar eigen niveau zwemmen. Iedereen krijgt individuele aanwijzingen. Deze lessen worden afgewisseld met lessen in circuitvorm (spierversterkende oefeningen).

Fifty Fit

Dinsdag      09:00-10:00 uur (wedstrijdbad)
Woensdag  09:00-10:00 uur (beide baden)
Donderdag 09:00-10:00 uur (doelgroepenbad)

Fifty fit is een plezierige vorm van bewegen in het water, speciaal voor ouderen. In een ontspannen sfeer werkt u aan alle spiergroepen. Ook wordt er gewerkt aan de coördinatie en het geheugen. Nadien is er een gezellig moment samen voor een bakje koffie/thee.
Er zijn lessen in het wedstrijdbad (28 graden) en groepen in het doelgroepenbad (32 graden). Onder deskundige leiding worden deze oefeningen aangeboden en zijn er op gericht om de spieren en gewrichten soepel te houden.

Aqua Pilates  N.t.b. 

Woensdag 19:00-20:00 uur

Wil jij werken aan je lenigheid, stabiliteit en kracht op rustgevende muziek in het warme water? Dan is Aqua Pilates echt iets voor jou! Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Doormiddel van verschillende concentratie oefeningen word je extra bewust van je ademhaling, houding, balans en spierversterking staan centraal.

Aqua Bootcamp   N.t.b.

Dinsdag     19:30-20:30 uur
Woensdag 20:00-21:00 uur

Wil jij sterker en fitter worden? Dan is Aqua Bootcamp iets voor jou! Het is een intensieve fullbody work-out van 45 minuten, gericht op kracht en conditie met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. De oefeningen zijn in het water en op de kant. Deze training draait om actie, snelheid, afwisselende oefeningen en samenwerking. Verleg je grenzen met aqua bootcamp om het maximale uit jezelf te halen!

contact