Voorverkoop toneelvereniging Advendo van start

HATTEM- Na een half jaar van repeteren en voorbereiden is het weer bijna zover, de jaarlijkse uitvoeringen van toneelvereniging Advendo in MFC de Marke komen er aan. Ook dit jaar hopen zij het publiek een ongedwongen en plezierige avond te bezorgen met het stuk “Handelsonderneming Hoebels”. Met daarin een mix van veel dialect rollen en enkele Nederlandse.

De familie Hoebels heeft een soort winkel in 2e hands spullen en kleding waar niemand op zit te wachten. De zaken gaan dan ook niet zo best. Als de dochter des huizes met (alweer…) een nieuwe vriend thuiskomt, heeft die vriend een idee. Een pension; er staan immers kamers zat leeg! Maar als de nieuwe wijkagent een kamer huurt en ook de beide schoonmoeders intrekken weet de kijker al dat dit plan alleen maar tot hilarische ellende zal leiden.

Woensdag- t/m zaterdagavond 25, 26, 27 en 28 maart bent u van harte welkom in MFC de Marke. Op zaterdag is er muziek na de voorstelling in de foyer. Elke avond in de pauze zullen loten verkocht worden, waarvan de opbrengst Advendo ondersteunt in hun jaarlijkse inspanning een mooi stuk voor u op te voeren. U kunt meer info over de toneelvereniging vinden op www.advendohattem.nl of op facebook @advendoinhattem. Kaarten zijn vanaf heden voor 8 euro te koop op onderstaande adressen. Behalve enkele plaatsen vooraan voor mensen met bijv. een rolstoel of visuele handicap, is het niet mogelijk om vaste plaatsen in de zaal te reserveren.

Gekochte kaarten mogen tot uiterlijk 1 week voor de uitvoeringsdatum geruild voor een andere datum (mits nog beschikbaar) of retour. Verkooppunten: W. Kollumer, Hogenkamp 82, tel: 038-4445890, Cafetaria ‘t Knienhol, Dorpsweg 22, tel: 038-4440312, De Hattemse Hoeve, Veenwal 11, tel: 038-4441909.

Bron: nieuwsblad Schaapskooi

bekijk al het nieuws