13 vrijwilligers gehuldigd

130 vrijwilligers gehuldigd tijdens Vrijwilligersdag in Hattem

Hattem - De gemeente Hattem, het Vrijwilligersplatform en Stichting Welzijn Hattem hielden vrijdag een feestelijke bijeenkomst met bingo voor vrijwilligers in de Marke. Meer dan 130 vrijwilligers kwamen af op deze uitnodiging.

In het kader van Nationale Vrijwilligersdag werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet. Wethouder Carla Broekhuis en directeur Mathilde Stam van Stichting Welzijn Hattem waren aanwezig om de vrijwilligers te ontvangen en te bedanken voor hun inzet voor Hattemers en Hattem.

Wethouder Broekhuis hielp ook mee met het bingo, verzorgd door Willem Kollumer en Jan van den Beek van Advendo VV Hattem. De bijeenkomst begon om 16.30 uur in de Marke. Er werd gezorgd voor een gezellig ontvangst en een buffet van Guilik. Zoethout zorgde voor hapjes en ambtenaren van de gemeente waren druk in de weer met de bediening. De vrijwilligers gingen naar huis met een kleine attentie van De Normaalste Zaak.

Op zaterdag 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Deze dag is ingesteld om aandacht te vragen voor al die vrijwilligers. Op deze dag worden vaak huldigingen of andere activiteiten georganiseerd om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. In Hattem werd de dag in dus november al gevierd.

Bron artikel: https://www.veluws-nieuws.nl/nieuws/algemeen/883122/130-vrijwilligers-gehuldigd-tijdens-vrijwilligersdag-in-hattem-

bekijk al het nieuws